Over ons

Ontstaan van Boomkwekerij & Hoveniersbedrijf Westerkwartier

Willem begon ooit als hobbyist met het stekken van buxus, coniferen en kardinaalsmutsen in de achtertuin bij hun toenmalige woning. De achtertuin barstte echter al snel uit zijn voegen, doordat de handel in deze stekjes bijzonder goed liep. Om die reden grepen Willem en Joke in 1998 de kans grepen om te verhuizen naar een plek waar de inmiddels uit de hand gelopen hobby gehuisvest kon worden.

Dit werd Niebert, waar Boomkwekerij Westerkwartier officieel ontstaan is. Willem en Joke hebben samen twee zonen. Alexander is zijn eigen hoveniersbedrijf gestart, en nadat Marcel zijn studie had afgerond en ook het bedrijf in wilde, zijn beide zonen met hun ouders onder één vlag verder gegaan: Boomkwekerij & Hoveniersbedrijf Westerkwartier was een feit. De plantenverkoop heeft de afgelopen jaren ook een enorme groei doorgemaakt waardoor er nu een prachtig bedrijf staat: een Boomkwekerij, een Hoveniersbedrijf èn Tuincentrum in één!

Bovenstaande was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de enthousiaste en vakkundige medewerkers die ondertussen bij Boomkwekerij & Hoveniersbedrijf Westerkwartier in dienst zijn gekomen.