Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Bomen kopen Drenthe

Boomkwekerij Westerkwartier is dé bomenleverancier bij uitstek, nabij Drenthe. Woont u in Drenthe en bent u op zoek naar een geschikte boom voor in de tuin? Bij Boomkwekerij Westerkwartier bent u dan op het juiste adres. Boomkwekerij Westerkwartier levert haar bomen in de drie noordelijke  provincies, Groningen Drenthe en Friesland. Vele klanten uit Drenthe zijn u al voorgegaan om een boom te kopen bij Boomkwekerij Westerkwartier in Niebert.

 

Soorten bomen Drenthe

Voordat u een boom koopt is het verstandig om te weten waar de boom komt te staan. Zo heeft boomkwekerij Westerkwartier verschillende soorten bomen te koop voor iedere plaats. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit leibomen, bolbomen, dakbomen, treurbomen, zuilbomen, fruitbomen en sierbomen. Veel verkochte bomen in Drenthe zijn onder andere de Leilinde, Dakplataan, Amberboom, eik en de beuk.    

 

Beste kwaliteit bomen Drenthe

Boomkwekerij Westerkwartier levert de beste bomen, ook in Drenthe. Een boom koopt u voor jaren, daarom is bij het kopen de kwaliteit van de boom zeer belangrijk. Boomkwekerij Westerkwartier selecteert de bomen op de volgende kwaliteit punten:   

Mooie kroon
Goed vertakt
Voldoende jonge wortels
Rechte stam

Een mooie boom in Drenthe koopt u bij Boomkwekerij Westerkwartier in Niebert.