Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Hovenier Grootegast

Voor een veelzijdige hovenier die uw complete tuin in Grootegast kan aanpakken gaat u naar Hoveniersbedrijf Westerkwartier. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinrenovatie, tuinaanleg, beplanting en tuinonderhoud.

Dé hovenier voor een tuinontwerp op maat in Grootegast

Een goed ontwerp vormt de basis voor de perfect tuin. Zowel het ontwerp als de aanleg kan worden gerealiseerd door een hovenier van Hoveniersbedrijf Westerkwartier.

Bij het maken van een tuinontwerp houden we allereerst rekening met uw wensen. Deze vormen de basis voor het ontwerp. Ook kijken we naar de ruimtelijke mogelijkheden, houden we rekening met uw budget en kijken we naar de stijl van uw woning. De tuin moet hier tenslotte wel bij aansluiten.

Bent u enthousiast over het ontwerp? Hoveniersbedrijf Westerkwartier kan dit na goedkeuring voor u aanleggen. Wij maken de grond klaar, planten de bloemen en planten, en leggen indien gewenst een pad, terras, oprit of zelfs een (zwem)vijver aan. Alles is mogelijk.

Onze hovenier kan ook tuinonderhoud uitvoeren in Grootegast

Als u zo'n mooie tuin op maat heeft, wilt u er natuurlijk optimaal van genieten. Dat kan alleen als de tuin regelmatig wordt onderhouden. Wij voorzien u graag van de nodige tips met betrekking tot bijvoorbeeld het verzorgen van uw planten en het schoonhouden van uw vijver of terras. Onze hovenier kan echter het tuinonderhoud ook voor u uitvoeren. Dan weet u zeker dat de klus juist wordt uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt vrijblijvend contact opnemen. Uiteraard bent u ook welkom om inspiratie op te doen in onze kwekerij.