Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Hoveniersbedrijf Leek

Bent u opzoek naar een Hoveniersbedrijf voor de aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin in Leek? Laat u eens informeren door Hoveniersbedrijf Westerkwartier. Wij zitten sinds 2003 in het vak en bedienen klanten in Noord Nederland op verschillende manieren. Bij Hoveniersbedrijf Westerkwartier. Kunt u rekenen op kwaliteit, creativiteit en service, ongeacht het type opdracht.

Een veelzijdig hoveniersbedrijf nabij Leek

Als hoveniersbedrijf met meer dan tien jaar ervaring kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo bestaat ons takenpakket uit tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, beplanting en onderhoud. Wij maken een compleet plan voor uw tuin in Leek en kunnen dit van begin tot eind uitvoeren. Hierbij hoort ook de nodige service, dus wij voorzien u graag van tips en adviezen over bijvoorbeeld het onderhoud van de tuin. We willen natuurlijk dat u er jaren van kunt genieten.

Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Leek voor een passende tuin

Volgens Hoveniersbedrijf Westerkwartier moet een tuin een verlengstuk zijn van de woning. Wij letten er bij het ontwerp en de aanleg dan ook op dat de stijl van uw interieur terugkomt in de tuin. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Wij vernemen graag wat uw ideeën zijn, zodat we dit kunnen meenemen.

Hoveniersbedrijf Westerkwartier wordt veelal ingeschakeld door klanten in Noord Nederland, waaronder Leek. Ook u zijn we graag van dienst. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor een offerte op maat.