Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Een groot en hoogwaardig assortiment voor hoveniers

Als ervaren kwekerij is Boomkwekerij Westerkwartier gespecialiseerd in het leveren van complete beplantingslijsten. U kunt u als hovenier al uw plantmateriaal op één adres krijgen tegen een concurrerende prijs.

De door ons geleverde planten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren een groot assortiment uit eigen productie en werken daarnaast samen met vaste leveranciers. Zo kunnen we onze klanten een breed kwaliteitsassortiment aanbieden.

Snelle en zorgvuldige levering

Omdat Boomkwekerij Westerkwartier samenwerkt met verschillende betrouwbare transporteurs kunt u rekenen op snelle aflevering op het gewenste tijdstip en de gewenste plaats. Wilt u uw bestelling ophalen op de kwekerij in Niebert? Dit is uiteraard ook mogelijk. Alle planten worden duidelijk geëtiketteerd en per referentie verpakt. Dit bespaart u veel werk als u voor meerdere tuinen tegelijk besteld.

Wilt u ook uw plantmateriaal bestellen bij Boomkwekerij Westerkwartier? Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkopers. Wij stemmen uw wensen en onze producten en diensten perfect op elkaar af.