Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Boomkwekerij Westerkwartier, uw groothandel in tuinplanten

Boomkwekerij Westerkwartier is een groothandel in tuinplanten van hoogwaardige kwaliteit. Vanuit een zeven hectare grote kwekerij gevestigd in het Groningse Niebert kweken wij al jaren bomen en planten voor particulieren, bedrijven (tuincentra en hoveniersbedrijven), maar ook gemeenten en instellingen. Tevens kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring en ruime kennis complete beplantingslijsten leveren. Hierdoor kunt u al uw plantmateriaal op één adres krijgen tegen een concurrerende prijs.

Aantrekkelijke tuinplanten van topkwaliteit

Onze kennis en kunde staan garant voor uniforme en visueel aantrekkelijke producten van uitstekende kwaliteit. Wij leveren een breed assortiment en kunnen dankzij onze flexibele instelling en goede relaties met transporteurs snel op maat leveren.

Voor vragen of een bezoek aan onze kwekerij, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u bijvoorbeeld leverancier wilt worden, horen we graag van u.

Zakelijk bestelsysteem Plant Online

Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van ons online bestelsysteem. Dit systeem bevat een groot deel van ons assortiment met bijbehorende prijzen. Werken met Plant Online bespaart een hoop tijd bij het maken van offertes.

Openingstijden:
ma. t/m vr.: 7.30 uur tot 18.00 uur
Za. 8.30 uur t/m 17.00 uur


Bedrijfsfilm
bedrijfsfilm boomkwekerij westerkwartier


Partners
acd DCMDe Wit HaagwinkelQuick hedge Queens grassMobilane

Offerte Aanvragen Volg ons op facebook

Bel/mail mij!