Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Tuinonderhoud – Blijven genieten van uw tuin

Om te kunnen blijven genieten van uw tuin is regelmatig onderhoud een vereiste. U wilt natuurlijk continu een strak gazon, een sierlijke heg, een heldere vijver en fraai gesnoeide struiken. Zeker in een bewerkelijke tuin kost onderhoud veel tijd.

Onderhoud door een professional

Beleeft u plezier, rust of ontspanning in het onderhouden van uw tuin? Als u beschikt over de juiste kennis en materialen kunt u de tuin absoluut zelf onderhouden.

Besteedt u het onderhoud liever uit aan professionals? Hoveniersbedrijf Westerkwartier is u graag van dienst. Onze professionals hebben de nodige kennis in huis en beschikken over de juiste tools om uw tuin in goede staat te houden. Zo kunt u optimaal blijven genieten van uw tuin.

Onderhoud Bedrijfstuinen

Elk bedrijf wordt mede beoordeeld op de buitenkant.

Bedrijven willen een goede eerste indruk creëren bij klanten en relaties. De buitenkant van het bedrijf draagt hier aan bij. Een fraai aangelegde bedrijfstuin wekt tenslotte andere verwachtingen op dan een verwaarloosde entree. Tevens draagt een goede groenvoorziening rondom het bedrijf bij aan een aangenamere werkomgeving.

Daktuinen

Bedrijven besteden steeds meer aandacht aan het zo optimaal mogelijk benutten van de beschikbare ruimte, ook voor het aanleggen van een mogelijke tuin. Zo worden er bijvoorbeeld op speciaal daarvoor aangelegde daken complete tuinen gecreëerd. Met speciale dakbegroeiingssystemen en de nieuwste technieken, is het mogelijk om een tuin letterlijk op hoogstaand niveau te tillen. Als specialist in tuinen kan Hoveniersbedrijf Westerkwartier dit uiteraard voor u realiseren.

Openingstijden:
ma. t/m vr.: 7.30 uur tot 18.00 uur
Za. 8.30 uur t/m 17.00 uur


Bedrijfsfilm
bedrijfsfilm boomkwekerij westerkwartier


Partners
acd DCMDe Wit HaagwinkelQuick hedge Queens grassMobilane

Offerte Aanvragen Volg ons op facebook

Bel/mail mij!