Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Tuinontwerp Groningen

Een prachtig aangelegde tuin is letterlijk 'de ruimte buiten'; een plek waar je kunt ontspannen en genieten van de wisselende seizoenen en een plek die je eigen persoonlijkheid weerspiegelt. Van tuinontwerp tot tuinaanleg in de provincie Groningen is Hoveniersbedrijf Westerkwartier dé specialist. Het is van belang dat u een tuinontwerper kiest, die u goed begrijpt met betrekking tot uw wensen en behoeften.

Tuin laten ontwerpen in Groningen

Een tuinontwerp in 4 stappen:

Stap 1:  Tijdens de eerste tuinontwerp afspraak, inventariseren we wat uw wensen zijn. Bij voorkeur vindt deze afspraak bij u thuis plaats. Daar is het immers te doen.

Stap 2: Tuin inmeten, zodat wij alle maten weten voor het tuinontwerp.

Stap 3: Vervolgens gaat de ontwerper aan de slag met het tuinontwerp, waarin uw wensen worden gecombineerd met de inzichten en stijl van de tuinontwerper.

Stap 4: Tijdens het tweede gesprek bespreken we het tuinontwerp, bij voorkeur bij Hoveniersbedrijf Westerkwartier op kantoor. Op onze locatie in Niebert, nabij Groningen, kunnen wij verschillende materialen en planten laten zien die tot de mogelijkheden behoren en kunnen we eventueel nog aanpassingen maken in het tuinontwerp.  

 

Kortom: Zoekt u een tuinontwerp in Groningen, dan bent u bij Hoveniersbedrijf Westerkwartier aan het juiste adres. ‘Van tuinontwerp tot uitvoering.’