Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Boomkwekerij Westerkwartier, uw handels kwekerij in tuinplanten

Boomkwekerij Westerkwartier is een groothandel in tuinplanten van hoogwaardige kwaliteit. Vanuit een 9 hectare grote kwekerij gevestigd in het Groningse Niebert, kweken wij al jaren bomen en planten voor particulieren, bedrijven (tuincentra en hoveniersbedrijven), maar ook voor gemeenten en instellingen. Tevens kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring en ruime kennis complete beplantingslijsten leveren. Hierdoor kunt u al uw plantmateriaal op één adres krijgen tegen een concurrerende prijs.

Aantrekkelijke tuinplanten van topkwaliteit

Onze kennis en kunde staan garant voor uniforme en visueel aantrekkelijke producten van uitstekende kwaliteit. Wij leveren een breed assortiment en kunnen dankzij onze flexibele instelling en goede relaties met transporteurs snel op maat leveren.

Voor vragen of een bezoek aan onze kwekerij, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u bijvoorbeeld leverancier wilt worden, horen wij dit graag van u.

Eigen kwekerij

Een groot deel van de kwekerij is ingericht als buffervoorraad voor potplanten, laanbomen en bosplantsoen. Daarnaast beschikt de kwekerij over een bedrijfshal van 800 m2 voor op- en overslag van tuinplanten.

Levering vanuit onze eigen kwekerij

Wij leveren onze tuinplanten aan particulieren, hoveniers, bedrijven en gemeenten. De tuinplanten kunnen droog worden ingeladen bij onze kwekerij in Niebert. Wilt u meer informatie over onze eigen kwekerij? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Openingstijden:
ma. t/m vr.: 7.30 uur tot 18.00 uur
Za. 8.30 uur t/m 17.00 uur


Bedrijfsfilm
bedrijfsfilm boomkwekerij westerkwartier


Partners
acd DCMDe Wit HaagwinkelQuick hedge Queens grassMobilane

Offerte Aanvragen Volg ons op facebook

Bel/mail mij!