Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Tuincentrum

Boomkwekerij Westerkwartier zit bijna twintig jaar in het vak en is uitgegroeid tot een veelzijdige kwekerij met maar liefst 9 hectare grond. Wij kweken een breed assortiment aan bomen en planten. Denk hierbij aan coniferen, heesters, laanbomen, hagen, klimplanten, waterplanten, heide, rozen, azalea, perk planten en fruit planten. Onze bomen en planten worden voornamelijk in de volle grond gekweekt, maar ook in containers. Dit gebeurt veelal op onze kwekerij, maar wordt ook ingekocht bij de door ons zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Naast planten en bomen kunt u ook bij ons terecht voor potgrond, terraspotten, aanplantgrond voor bomen en beuken, ACD-tuinkassen, graszoden, tuingereedschap, boompalen, boomband, kippenkorrels, turf, compost, champost, antiworteldoek, teeltaarde en zand.

Bomen en planten met zorg gekweekt en geleverd

Wij kweken onze bomen en planten met de grootste zorg om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Zo werken wij met langzaam werkende meststoffen om uitspoeling van mineralen tot een minimum te beperken. Ook het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen wordt waar mogelijk beperkt.

Door onze jarenlange ervaring met kweken, planten en het verzorgen van planten kunt u voor advies altijd bij ons terecht. Service, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel.

Openingstijden:
ma. t/m vr.: 7.30 uur tot 18.00 uur
Za. 8.30 uur t/m 17.00 uur


Bedrijfsfilm
bedrijfsfilm boomkwekerij westerkwartier


Partners
acd DCMDe Wit HaagwinkelQuick hedge Queens grassMobilane

Offerte Aanvragen Volg ons op facebook

Bel/mail mij!